24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

24 uur service

Loodgieter Zuid-Holland 24 uur serviceMet spoed een loodgieter nodig? Onze loodgieter 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor heel Zuid-Holland. Wij hebben vestigingen in Rotterdam en Den-Haag, maar onze servicemonteurs zitten in de hele provincie.

Bij urgente gevallen zoals een daklekkage, gesprongen leiding of een defecte afvoer kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn om de problemen op te lossen.

Vragen of direct een afspraak inplannen? 010-300 9149.

Loodgieter Zuid-Holland 24 uur service

Onze loodgieter Zuid-Holland 24 uur service staat 7 dagen in de week, dag en nacht voor u klaar. Wij hebben een 24 uurs storingsdienst die echt altijd bereikbaar is. Of het nu een groot probleem is als een daklekkage of een kleiner probleem zoals een lekkende kraan of een kraan die niet meer wil afsluiten. Onze 24 uurs storingsdienst staat voor u klaar.

Bij noodgevallen komen wij zo snel mogelijk naar u toe, doorgaans kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Bij minder haast/spoed plannen wij de afspraak op een zo kort mogelijke manier in óf op het moment wat u het beste uit komt.

Onze loodgieter Zuid-Holland 24 uur service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • daklekkage
  • cv problemen / ketel storingen
  • gas lekkage
  • water lekkage
  • problemen hemelwater afvoer (dakgoten/regenpijpen)
  • riool problemen

Nu direct een medewerker aan de lijn? Onze loodgieter service staat 24/7 voor u klaar! Bel: 010-300 9149.

Erkende loodgieters in Zuid-Holland

Erkende loodgieters in Zuid-HollandLaat u een klus uitvoeren door ons loodgietersbedrijf in Zuid-Holland, dan kunt u er volledig op vertrouwen dat alle werkzaamheden goed, vakkundig en professioneel worden uitgevoerd. Wij beschikken over eigen goed opgeleide dakdekkers, cv monteurs, installateurs en riool specialisten. Voor iedere klus hebben wij de juiste vakman.

Uiteraard kunt u ook bij onze erkende loodgieters in Zuid-Holland terecht voor klussen die geen of minder haast hebben. Natuurlijk zijn wij wel 7 dagen in de week te bereiken voor het inplannen van een afspraak of voor het beantwoorden van uw vragen.

Vragen of direct een afspraak inplannen met de loodgieter Zuid-Holland service?
Bel 010-300 9149.