24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

CV monteur

CV monteur Zuid-HollandZoekt u een een CV monteur? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij beschikken over eigen gespecialiseerde CV monteurs en werken in heel Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij ook nog eens de beschikking over een eigen 24 uur spoed service.

Direct een CV monteur nodig? Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Onze CV monteur 24 uur service is 7 dagen in de week te bereiken en bij spoedgevallen kunnen wij al binnen 30 minuten aanwezig zijn.

Onze 24 uur CV monteur service is bereikbaar voor heel Zuid-Holland en bereikbaar op telefoonnummer 010-300 9149. Onze cv service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • cv ketel storing
  • geen warm water
  • cv ketel lekt water
  • lekkende radiatoren of thermostaatkranen
  • centrale verwarming wordt niet warm

Voor alle klussen waar u direct een CV monteur bij nodig heeft kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken.

Onderhoud en installatie

Zoekt u een CV monteur maar heeft dit geen of minder haast? Uiteraard bent u ook dan bij ons loodgietersbedrijf in Zuid-Holland op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor alle installatie en onderhoudswerkzaamheden voor uw cv ketel en cv installatie. Ook voor het plaatsen van een nieuwe cv ketel of het vervangen of bijplaatsen van een radiator bent u bij ons op het juiste adres.

Heeft u zelf een goedkope cv ketel online gekocht en moet deze alleen geïnstalleerd worden? Geen probleem, bel direct onze loodgieter Zuid-Holland service en plan direct een afspraak in. Wilt u een nieuwe cv ketel kopen inclusief installatie? Natuurlijk is dat ook mogelijk, wij leveren verschillende HR ketels, CV Ketels en boiler systemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel onze CV monteur Zuid-Holland via telefoonnummer 010-300 9149.

CV monteur en loodgieter Zuid-Holland

CV monteur en loodgieter Zuid-HollandOnze loodgieter en installatiebedrijf in Zuid-Holland is gespecialiseerd in al het loodgieter, cv en onderhoudswerk. Daarnaast beschikken wij over eigen dakdekkers voor het oplossen van daklekkages of het vervangen van uw dakbedekking. Omdat wij alle specialismen onder één dak hebben kunnen wij ons een allround en full service loodgietersbedrijf noemen.

Wij zijn werkzaam in heel Zuid-Holland en 7 dagen in de week geopend. Voor noodgevallen hebben wij een 24 uurs bezetting en kunnen bij noodgevallen altijd snel een erkend vakman binnen 30 minuten bij u hebben in Zuid-Holland. Direct contact met onze erkende vakmensen? Bel  010-300 9149.