24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

Dakdekker

Dakdekker Zuid HollandDakdekker nodig in Zuid-Holland? Onze dakdekkers zijn 7 dagen in de week bereikbaar en voor noodgevallen hebben wij een speciale 24 uur spoed service. Daklekkage, stormschade of problemen met hemelwaterafvoer? Bel direct onze dakdekker service in Zuid-Holland en wij komen zo snel mogelijk naar u toe.

Zoekt u een dakdekker, maar heeft dit geen of minder haast? Ook dan bent u bij ons op het juiste adres. Wilt u een pannendak of platdak opnieuw laten beleggen? Wij leveren onder andere bitumen, epdm dakbedekking, zink en pannen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de mogelijkheden of bel direct met onze dakdekker om een afspraak in te plannen.

Wij werken in heel Zuid-Holland en kunnen bij noodgevallen altijd snel aanwezig zijn. Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 010-300 9149.

Loodgieter en Dakdekker 24 uur spoed

Wij zijn een allround, full service loodgietersbedrijf. Zoekt u een cv monteur, riool specialist, een allround loodgieter of dus een dakdekker. Bij ons bent u op het juiste adres. Wij hebben vestigingen in Rotterdam en in Den-Haag, onze mensen rijden in de hele provincie en kunnen hierdoor bij noodgevallen snel aanwezig zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in oplossen van spoedgevallen, maar u kunt natuurlijk ook bij ons terecht voor alle mogelijke installatie werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden. Onze loodgieters spoed service staat dag en nacht voor u klaar bij onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • riool problemen
  • cv problemen / ketel storing
  • daklekkage

Direct contact met een erkend loodgieter in Zuid-Holland? Wij zijn 7 dagen in de week geopend en voor noodgevallen kunt u ons 24/7 bereiken via 010-300 9149.