24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

Installatiebedrijf

InstallatiebedrijfInstallatiebedrijf Zuid-Holland: Bent u opzoek naar de juiste installateur voor uw klus? Dan bent u bij ons installatiebedrijf in Zuid-Holland op het juiste adres!

Wij zijn een allround loodgieters en Installatiebedrijf en werkzaam in de hele provincie Zuid-Holland. Wij kunnen en pakken iedere klus aan, of het nu kleine klussen zijn zoals het installeren van een vaatwasser, een nieuwe ketel of het monteren van een nieuwe kraan. Tot grote klussen op project basis zoals het renoveren van de natte ruimtes in een wooncomplex of het compleet vernieuwen van het riool systeem in een straat of woonerf.

Wij beschikken over de mensen, het materieel en de kennis voor iedere klus groot of klein. Daarnaast hebben wij een 24 uur service. Dus ook als een installatie klus met spoed uitgevoerd moet worden, bent u bij ons op het juiste adres!

Vragen of direct een afspraak inplannen met onze installatieservice? Bel 010-300 9149.

Installatiebedrijf Zuid-Holland ook voor uw CV

Installatiebedrijf Zuid-HollandOnze installatieservice is ook dag en nacht te bereiken voor alle problemen met uw centrale verwarming, cv ketel, geiser of boiler. Geen warm water, wordt de verwarming niet warm of valt de geiser steeds uit? Onze cv monteurs zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag voor u bereikbaar.

Ook voor het onderhoud aan uw cv ketel of geiser kunt u bij ons terecht. Onze cv monteurs kunnen zowel een ketel repareren, plaatsen of een servicebeurt geven. Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen met een cv monteur.

Wij worden regelmatig gebeld door klanten die geen warm water hebben of waar de waterdruk volledig weggevallen is. Bij geen waterdruk is het verstandig om eerst even bij de buren of andere mensen in de straat te vragen of het misschien een probleem is bij de hoofdleiding. Bij geen warm water is het vrijwel altijd de ketel, geiser of boiler.

Ook hiervoor is onze loodgieter Zuid-Holland service dag en nacht te bereiken. Bel 010-300 9149 en plan direct een afspraak in.