24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

Onderhoud

OnderhoudOnderhoud laten uitvoeren aan uw cv ketel, leidingwerk, dakbedekking of een riool inspectie uit laten voeren?

Wij zijn een allround loodgietersbedrijf en werken in heel Zuid-Holland. Wij beschikken over de beste specialisten voor al het denkbare installatiewerk en onderhoud. Wij beschikken over eigen dakdekkers, cv monteurs, riool specialisten en loodgieters.

Zoekt u goede partner die uw klussen kan aanpakken? Bel dan direct ons servicenummer 010-300 9149.

Groot en klein onderhoud

Wij komen voor iedere klus voorrijden! Wij pakken niet alleen de grote klussen aan, maar ook de kleinere klussen zoals het vervangen van sanitair, het vervangen van mengkraan of het ontstoppen van een verstopte gootsteen. Bij de loodgieter Zuid-Holland service bent u altijd op het juiste adres.

De meest voorkomende onderhoudswerkzaamheden zijn:

  • onderhoudsbeurt cv ketel
  • preventief reinigen afvoer en riolering
  • dak inspectie met eventuele preventief onderhoud
  • het reinigen van hemelwater kanalen (dakgoten en regenpijpen)
  • luchtkanalen reinigen
  • reiniging mechanische ventilatie / onderhoud mechanische ventilatie

Wilt u onderhoudswerk laten uitvoeren of wilt u weten wat de mogelijkheden en kosten zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem direct telefonich contact met ons op via 010-300 9149.

Allround loodgietersbedrijf Zuid-Holland

Allround loodgieter Zuid-HollandZoekt u een goede loodgieter, dakdekker, riool specialist of cv monteur in Zuid-Holland? Dan bent u bij de loodgieter Zuid-Holland service op het juiste adres. Alle specialisten onder één dak. Naast het uitvoeren van onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor alle installatie werkzaamheden. Daarnaast beschikken wij over een eigen loodgieter 24 uur service, die dag en nacht klaar staat voor noodgevallen.

Wij werken in heel Zuid-Holland en kunnen bij spoedgevallen al binnen 30 minuten aanwezig zijn. Wilt u onderhoud of installatiewerk laten uitvoeren kunt u 7 dagen in de week bij ons terecht voor het maken van een afspraak. Onze medewerkers staan 7 dagen in de week voor u klaar en staan u altijd graag ter woord.

Vragen aan onze loodgieter Zuid-Holland service of direct een afspraak inplannen? Bel 7 dagen in de week 010-300 9149.