24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

010-300 9149

Riool service

Riool serviceRiool service Zuid-Holland is 24 uur per dag bereikbaar voor noodgevallen. Zit het riool verstopt, stankoverlast, komt het water omhoog of last van een borrelende afvoer? Onze riool service staat dag en nacht voor u klaar.

Wij zijn een allround, full service loodgietersbedrijf en werken in heel Zuid-Holland. Bij directe noodgevallen kan onze loodgieter 24 uur service binnen 30 minuten aanwezig zijn om het probleem aan te pakken.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, erkende monteurs. Schakelt u een vakman in via onze loodgieter centrale, dan kunt u er altijd 100% op vertrouwen dat u een echte vakman over de vloer krijgt met verstand van zaken. Daarnaast beschikt iedere monteur die bij onze loodgieter centrale werkt over een goed uitgeruste servicewagen waar alle nodige onderdelen en gereedschap in aanwezig zijn om iedere klus snel, goed en vakkundig op te lossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel nooit nodig.

Direct een afspraak maken met onze riool service in Zuid-Holland? Bel 24/7 ons servicenummer 010-300 9149.

24 uur Riool service

Onze 24 uur riool service is 7 dagen in de week, dag en nacht bereikbaar. Wij kunnen met spoed het riool ontstoppen, reinigen of repareren. Bij noodgevallen zijn wij doorgaans binnen 30 minuten aanwezig. Minder haast? Dan kunt u ons 7 dagen in de week bereiken voor het inplannen van een afspraak op een moment dat het u uit komt.

24 uur Riool serviceWij zijn een allround loodgietersbedrijf en kunnen naast het oplossen van riool problemen ook ingeschakeld worden voor andere 24 uur spoed gevallen. Lekkage, verstopping of problemen met uw centrale verwarming? Wij beschikken over eigen cv monteurs, dakdekkers en installateurs om alle mogelijk problemen snel, goed en vakkundig op te lossen.

Onze loodgieter Zuid-Holland 24 uur spoed service is dag en nacht te bereiken voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • stankoverlast
  • riool problemen
  • cv ketel storing / cv problemen
  • daklekkage

Direct contact met het loodgietersbedrijf in Zuid-Holland? Bel 7 dagen in de week, dag en nacht 010-300 9149.